Interpretations vol. 6 tilattavissa

14.3.2019 19:43

Veera Välimäen ja Joji Locatellin uusin Interpretations 6 ilmestyy 21.3.2019! Kirjanen on nyt tilattavissa Silmukan verkkokaupassa.

- Postitoimituksella tilatut kirjaset postitetaan 20.3. Jos tilauksessasi on muita tuotteita, koko tilaus lähetetään kerralla eli 20.3. 

- Voit valita toimitustavaksi myös Nouto putiikilta. Noutotilaukset voi hakea putiikilta tiistaista 26.3. alkaen (kivijalka-Silmukka on suljettuna 21.-25.3.)

 

Interpretations-sarja on neulesuunnittelijoiden Veera Välimäen ja Joji Locatellin yhteisjulkaisu täynnä kauniita neuleita. Jokaisessa kirjasessa on kuusi teemaa: kuusi sanaa, joista kummallakin suunnittelijalla on oma tulkintansa. Yhteensä siis kokoelma sisältää 12 kaunista ohjetta.

Kuudes kokoelma on suunniteltu jälleen suurella sydämellä ja sen on kuvannut tamperelainen Laine Magazinen päätoimittaja Jonna Hietala.

Pehmeäkantinen kirjanen on painettu Britanniassa 100 % FSC-sertifioidulle paperille ja se sisältää 116 sivua. Mukana saat myös digiversion, jonka voi ladata mukana tulevalla Ravelryn koodilla. Kirja on englanninkielinen.

 

Kuvat: Jonna Hietala

Kustantaja: Pom Pom Press